040 354 8391

info@kontiokoskioy.fi

Suunnitteletko ilmalämpöpumpun hankkimista?

Kontiokoski Oy auttaa ilmalämpöpumpun hankinnassa kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan asuntoon. Jos tarvitset apua ilmalämpöpumpun hankintaan, asennukseen tai sähköistykseen alueella Kemijärvi, Salla, Luosto, Pyhä, Suomu, Ruka, Pelkosenniemi, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva toteutus.

Millainen ilmalämpöpumppu minulle sopisi?

Ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa tehdä käyttökohteen tarpeet ja olemassa oleva lämmitysjärjestelmä huomioon ottaen. Myös asiakkaan omat toiveet lämmityksen ja viilennyksen suhteen on tärkeää huomioida.

Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen lämpöpumpun. Kartoitetaan kohteen nykyinen lämmitysjärjestelmä, sähköjärjestelmä sekä lämmitettävien ja/tai viilennettävien tilojen koko ja sijainti. Selvitetään mahdollisuus integroida ilmalämpöpumppu olemassa oleviin järjestelmiin. Selvitetään takkalämmityksen hyödyntäminen ilmalämpöpumpun valinnassa.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Oikein mitoitettu lämmitys ja viilennysteho tuo hyvän lopputuloksen ja varmistaa ettet maksa turhasta. Tehokkuuden ansiosta lämmityskustannukset voivat laskea jopa neljäkymmentä prosenttia, joten ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ilmalämpöpumpun asentaminen, käyttäminen ja huolto

Ilmalämpöpumppuja ei saa asentaa ilman asianmukaisia oikeuksia. Sähköistyksiin tarvitaan sähkötyöluvat ja kylmäaineasennuksiin kylmäaineluvat. Tärkeää on myös asiantuntemus ja kokemus siitä mihin ilmalämpöpumppu kannattaa asentaa, jotta siitä saadaan kaikki hyöty irti.

Asennuksen suunnitteluun vaikuttaa myös ulkoyksikön sijoittaminen sekä johtojen ja putkistojen veto, jotta lopputulos miellyttää kaikkia. Suunnittelemme yhdessä kanssanne parhaan paikan ilmalämpöpumpulle, johdotuksille sekä ulkoyksikön asennukselle noudattaen niille vaadittua sääntöjä ja määräyksiä. Hyvä lopputulos on aina kompromissi parhaista käytännöistä kokemuksen mukanaan tuomalla varmuudella.

Opastamme ilmalämpöpumpun käyttöön niin että siitä saadaan paras mahdollinen hyöty irti. Annamme huolto- ja puhdistusohjeet, joita voi tehdä itse ja siten ylläpitää ilmalämpöpumpun toimintaa tehokkaana. Kanssamme voi sopia myös säännöllisestä vuosihuollosta, jossa tarkastetaan ilmalämpöpumpun tekninen ja toiminnallinen suorituskyky sekä kylmäaineet.

Ilmalämpöpumpun hankinta

Kuluttaja.fi-sivuilla neuvotaan ilmalämpöpumput ostajan oppaassa seuraavaa: ”Hanki ilmalämpöpumppu yhdestä paikasta paikalleen asennettuna. Valitse myyjä, joka myös asentaa, antaa käyttöopastuksen, huoltaa ja tarvittaessa korjaa pumpun.”

Kontiokoski Oy on oikea valinta. Meiltä saat ostajan oppaan mukaiset palvelut ja teemme työmme ammattitaidolla ja kokemuksella.

Lue lisää ostajan oppaasta: https://kuluttaja.fi/artikkelit/ostajan-opas-ilmalampopumput/

Kontiokoski Oy kautta saat kaikki yleisimmät ilmalämpöpumppu valmistajien merkit ja mallit tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Suosittelemme maailman johtavan valmistajan Gree ilmalämpöpumppuja. Suosittelemastamme GREE mallistosta löytyy neljä eri mallia ja seitsemän eri tehokkuutta. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata. iFeel toiminnolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

Mikä parasta – tällä hetkellä Gree malleja on hyvin saatavilla nopealla toimituksella ja Gree ilmalämpöpumput ovat kilpailijoitaan edullisempia ja sopivat hyvin Suomen olosuhteisiin.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Meidän kanssamme voit hoitaa lämpöpumpun hankinnan kerralla kuntoon, tarvekartoituksesta, ilmalämpöpumpun hankinnasta aina käyttövalmiiseen asennukseen asti. Me haluamme tarjota helpon ja turvallisen tavan ostaa lämpöpumppu kotiisi, mökille tai vapaa-ajan asuntoosi.