040 354 8391

info@kontiokoskioy.fi

ILMALÄMPÖPUMPUT

Myynti, asennus ja huolto

Mitsubishi | Daikin | Gree  | Hitachi

OTA YHTEYTTÄ

ILMALÄMPÖPUMPUT

Yrityksille ja kotiin käyttökuntoon asennettuna

Ilmalämpöpumppu valikoimassamme on laadukaita ja Suomen oloihin suunniteltuja merkkejä. Eri malleista löytyy teidän tarpeisiinne sopiva lämpöpumppu ja ulkoyksikkö.  Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Sovitaan ilmaisesta kartoituskäynnistä ja saat tarjouksen ilmalämpöpumpusta käyttökuntoon asennettuna.

ILMALÄMPÖPUMPPU MYYNTI

ilmalämpöpumput kotiin ja toimistoon käyttökuntoon asennettuna. Kartoitamme kohteen ja kuuntelemme toiveenne. Saatte tarjouksen teille sopivasta ratkaisusta.

KÄYTTÖKUNTOON ASENNUS

Asennamme kaikki merkit. Asennus sisältää sähkö- ja kylmäainetyöt. Saat myös telineet ja suojakotelot. Kartoituskäynnillä sovitaan tarvittavista lisätöistä ja telineistä.

ILMLÄMPÖPUMPPU HUOLTO

Ilmalämpöpumppujen huolto lisää elinikää ja energiatehokkuutta. Huoltopesu ja kennoston syväpuhdistus parantaa huomattavasti laitteen tehokkuutta.

Mitsubishi Electric

Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu. Ne ovat tunnettuja kestävyydestään ja laitteelle annetaan kolmen vuoden täystakuu.

Tyylikkäät ja laadukkaat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Mitsubishin innovatiivisuuden ja modernin muotoilutyön tuloksena ilmalämpöpumput ovat nyt myös tavallista tyylikkäämpiä ja valittavissa on useita eri värivaihtoehtoja.

Daikin ilmalämpöpumput

Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Heillä on lähes sadan vuoden kokemus ilmastoinnista ja ilmanvaihdosta.

Daikin ilmalämpöpumppujen laatuun ja toimintakykyyn voi luottaa. Meiltä saat kaikki Daikinin ilmalämpöpumput.

Gree ilmalämpöpumput

Maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja

GREE ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia. Kaikki GREE ilmalämpöpumput on suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen vaativassa ilmastossa, ympärivuotisesti.

Amber on hyötysuhteeltaan Green tehokkain ilmalämpöpumppu.  Green tehokas hyötysuhde ja toimiminen jopa alle -30° pakkasessa, tekee siitä erinomaisen ratkaisun loma-asunnon ja kesämökin lämmittäjäksi.

Hitachi ilmalämpöpumput

Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu

Hitachi ilmalämpöpumppu viilentää asunnon, toimiston, autotallin, varaston ja mökin. Pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut mallit lämmittävät tehokkaasti myös pakkasilla.

Premiun Nordic -mallin kohokohdat ovat huipputekniikka, maksimaalinen tehokkuus, automaattinen ilmansuodattimen puhdistustekniikka ja tyylikkään minimalistinen Skandinaavinen muotoilu

PYYDÄ TARJOUS ILMALÄMPÖPUMPUSTA

Käyttökuntoon asennettuna kotiin, vapaa-ajan asuntoon ja yrityksille

Me löydämme tarpeisiinne sopivan ratkaisun

Tilaa Kontiokoski Oy:n ilmainen ilmalämpöpumppu kartoituskäynti. Kartoitamme toiveenne ja tutustumme tilaan, jota halutaan viilentää tai lämmittää ilmalämpöpumpulla.

Selvitämme myös paikat asennuksille ja tarvittaville läpivienneille. Sisäyksikön oikealla sijoituksella saadaan lämpö ja viilennys leviämään mahdollisimman laajalle. Ulkoyksikkö asennetaan mahdollisimman lähelle sisäyksikköä.

Tilan kartoituksella osaamme tarjota tilaan tehoiltaan parhaiten sopivan ulko- ja sisäyksikön.

Kartoituksen jälkeen annamme teille tarkan tarjoukseen toiveittenne mukaisesta ratkaisusta.

Meiltä saat myös asennuksen tarjoamallemme ratkaisulle. Asentajillamme on kylmäaineluvat ja sähkötyötkin hoituu meidän kauttamme.

Huollamme myös sopimuksen mukaan asentamamme ilmalämpöpumput.

PYYDÄ TARJOUS