040 354 8391

info@kontiokoskioy.fi

Sähköjärjestelmän uusiminen mökkiin tai loma-asuntoon?

Vanha sähköjärjestelmä ei vastaa tarpeita ja sähköpistokkeita on liian vähän. Sulakkeet poksahtelevat ukonilmalla. Keittiöön ei saa liitettyä uusia kodinkoneita.

KYLLÄ  – Nyt on oikea aika uusia kodin sähköjärjestelmä. Uusimisen yhteydessä teemme toiveidenne mukaan uusia sähköpistokkeita haluamiinne paikkoihin. Teemme sähköpääkeskukseen sulakkeet kodinkoneiden tarpeita varten ja vedämme tarvittaessa johdotukset uusille kodinkoneille ja asennamme ne käyttökuntoon. Teemme sähköistyksen tulevaa ilmalämpöpumppua varten sekä muita energiaa säästäviä laitehankintoja varten.

Sähköt uuteen ulkorakennukseen?

Kaipaatteko uuden ulkorakennuksen liittämistä sähköverkkoon?

Kontiokoski Oy sähköpalvelut on apunasi. Meiltä löytyy apu sähkökaapelin kaivamiseen maahan ja liittämiseen päärakennuksen sähköpääkeskukseen. Teemme ulkorakennukseen oman sähkökeskuksen ja sulakkeet sekä tarvittaessa sähköistämme koko ulkorakennuksen. Sähköjohtojen vedot valaistukselle ja sähköpistorasioille sekä kodinkoneille ja saunan kiukaalle.

Nyt olisi korkea aika pyytää tarjous ja sopia urakasta niin saamme mahdutettua toteutuksen ensi kesälle.

Rakennatko uutta mökkiä tai kotia ja tarvitset sähköurakoitsijaa?

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani sähköurakoinnin toteuttamiseen. Toteutamme sähköurakoinnit uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin niiden laajuudesta riippumatta.

Meitä saat kaivuutyöt ja kaapeloinnin sähköverkkoon liittymiselle. Hoidamme uudisrakennuksen koko sähköurakoinnin, kaapeloinnin ja sähkölaitteiden liittämisen sähköverkkoon. Hoidamme urakoinnin avaimet käteen periaatteella.

Ota yhteyttä ja sovitaan rakennushankkeenne sähköurakoinnista nyt, niin saadaan sovittua toteutus tulevalle kesäkaudelle.

Kaipaatteko sähkömiehen apua tulevan kesän rakennusprojekteihin?

NYT ON OIKEA AIKA SOPIA URAKASTA ENNEN KUIN KALENTERI ON TÄYNNÄ.