040 354 8391

info@kontiokoskioy.fi

Kannattaako Sähköpattereiden vaihto?

Vaihtamalla sähköpatterit ja termostaatit voi talon kokonaisenergiankulutus laskea jopa 10 prosenttia ja lämmitysenergian kulutus 20 prosenttia. 1980-luvulla tai sitä aiemmin asennetut patterit kannattaa vaihtaa uusiin, nykyaikaisiin pattereihin.

Suosittelemme Yali merkkisiä lämmittimiä. Olemme niitä myyneet ja todenneet ne laadukkaiksi. Niitä saa myös digitaalisena versiona (Yali digital) jossa termostaatti toimii 0.2 asteen tarkkuudella.
.

Suorasähkölämmityksessä 20% säästöä sähkönkulutukseen!/strong>

Et tarvitse koko lämmitysjärjestelmän remonttia saadaksesi säästöä. Suorasähkölämmitys kohteissa riittää, kun vaihdat nykyaikaisiin elektronisella termostaatilla varustettuihin lämpöpattereihin, ja voit siitä huolimatta saavuttaa jopa 20 %:n säästön sähkönkulutuksessa.

Elektroninen termostatti tarkkailee patterin toimintaa ja ympäristön lämpötilaa käytännössä koko ajan ja pystyy pitämään halutun lämpötilan jopa 0,2 asteen tarkkuudella. Tarkka säätö merkitsee, että lämmittämiseen kuluu vähemmän sähköä kuin ennen, koska nyt ei ylilämmitetä. Lämmön myös aistii tasaisena, ei lämpimän ja viileän väliä sahaavana. Patterin pintalämpötilakin pysyy miellyttävänä.

Miksi öljytäytteinen Yali?

Öljytäytteinen sähköpatteri muistuttaa toiminnaltaan ja usein myös ulkonäöltään vesikiertoista lämpöpatteria, mutta sen sisällä kiertää nimensä mukaisesti öljy. Öljytäytteinen patteri tuottaa lämpöä äänettömästi, tasaisesti ja pitkään eikä kuumene pinnalta polttavaksi.

Yali Digital

Yali Digital on kasviöljytäytteinen sähkölämmitin, jossa on elektroninen termostaatti ja digitaalinen näyttö. Sen pintalämpötila on säädettävissä 60, 75 ja 90 asteeseen. Useita eri lämmitystasoja. Se sopii ohjattavaksi ulkoisella ajastimella pakotetun neutraalin kautta. Touch E3 (Wi-Fi) -ohjausyksikön avulla lämmitintä voi ohjata etänä.

Yali Comfort

Yali Comfort on kasviöljytäytteinen sähkölämmitin, jossa on elektroninen termostaatti ja nuppi lämpötilan säätämistä varten. Sen pintalämpötila on säädettävissä 60, 75 ja 90 asteeseen. Useita eri lämmitystasoja. Se sopii ohjattavaksi ulkoisella ajastimella pakotetun neutraalin kautta.

Yali Parada

Yali Parada on kasviöljytäytteinen sähkölämmitin, jossa on elektroninen termostaatti, digitaalinen näyttö ja täysin sileä etupaneeli. Sen pintalämpötila on säädettävissä 60, 75 ja 90 asteeseen. Useita eri lämmitystasoja. Se sopii ohjattavaksi ulkoisella ajastimella pakotetun neutraalin kautta. Touch E3 (Wi-Fi) -ohjausyksikön avulla lämmitintä voi ohjata etänä.

Älykäs ohjausjärjestelmä ja etäohjaus

Yhdistämällä modernit sähköpatterit lisäksi ohjausjärjestelmään, joka mahdollistaa tarkan säädön ja esimerkiksi yöalennuksen, voi säästö olla vielä suurempi. Purmon Touch E3 ohjausjärjestelmä toimii myös Clever Touch -sovelluksen kautta. Clever Touch -sovelluksella voi helposti ohjata lämpöä ja tarkkailla kustannuksia.

Purmo Touch E3 ohjausjärjestelmä

Yali lämmittimiä voi säätää uudella tavalla Touch E3 ohjausjärjestelmällä langattoman lähiverkon kautta. Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tullessa ei tarvitse enää kärsiä viileydestä sillä kaikkia Yali digitaalitermostaatillisia lämmittimiä voi etäohjata kotona ohjaimen Tempco E3 avulla ja mobiililaitteella kun wifi yhteys on käytössä. Kodin tai loma-asunnon voi asettaa lämpiämään juuri oikeaan aikaan. Tämä sisätilojen lämmittämisen innovaatio auttaa lämmittämään mukavasti ja energiatehokkaasti todellisen lämmöntarpeen mukaan. Voidaan liittää älypuhelimeen, tablettiin sekä reitittimen avulla Wifi-verkkoon.

CleverTouch Gen.2 -sovellus

Ohjaa Touch E3 -laitettasi etänä kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen kautta. Koet täysin uudenlaista mukavuutta, sillä Yali lämmittimiä voi säätää uudella tavalla langattoman lähiverkon kautta.

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tullessa ei tarvitse enää kärsiä viileydestä, sillä Yali Digital-, Parada- ja Ramo-lämmitystä voi kaukosäätää. Kun nämä Yali mallit yhdistetään langattomaan keskusohjelmointiin, niitä voi säätää helposti selaimen avulla. Kodin voi asettaa lämpiämään juuri oikeaan aikaan älypuhelimen avulla.

Saako sähköpatterin vaihtaa itse?

Sähköpattereiden vaihto sujuu useimmiten melko helposti, vie vain vähän aikaa ja työn kustannuksetkin jäävät kohtuullisiksi. Vaihdon voi tehdä sähköurakoitsija, jolla on työhön tarvittavat asianmukaiset luvat. Kerralla kannattaa uusia mieluiten kaikki patterit, jolloin yksikkökustannuskin on mahdollisimman pieni.

ALOITA SÄÄSTÄMINEN ENNEN TALVEN PAKKASIA
  • Ota yhtyettä ja kerro tarpeesi ja toiveesi.
  • Saat tarjouksen teille sopivista Yali pattereista ja niiden vaihdosta.

HANKKISITKO SAMALLA ILMALÄMPÖPUMPUN?

Myös tunnetuimpia ilmalämpöpumppuja saa vielä tälle syksylle käyttökuntoon asennettuna. lue lisää >>